Elsker du dit kæledyr?

13 sep, 2022

Kæledyr er populære på internettet – der findes nu hele websteder og sider på sociale medier, der er dedikeret til dem. Kæledyrsguiden er et af disse websteder, og vi vil gerne sikre os, at du har de bedste oplysninger, når det gælder om at passe på din pelsede ven.

Uanset om du leder efter råd om, hvordan du træner din hvalp i potte eller bare vil vide, hvad den seneste trend inden for hundelegetøj er, har Kæledyrsguiden dig dækket ind. Kæledyrsguiden opdaterer hele tiden deres blog med nyt indhold, så du altid kan være opdateret om, hvad der sker i kæledyrsverdenen.

Kærligheden til kæledyr i Danmark

Danmark er kendt for sin kærlighed til kæledyr, og det er derfor, vi har Kæledyrsguiden har skabt et univers med køb af salg af alle former for kæledyr! Mere end 880 tusinde danske familier holder dyr som værdsatte medlemmer i deres liv.

450 tusinde hundekammerater deles i alle hjørner – Danmark har endda to tredjedele flere hundeelskere pr. indbygger end noget andet land på jorden (bortset fra Irland). Desuden synes der ikke at være nogen grænser, når det kommer til vores pelsede venner: Heste udgør et andet populært valg sammen med fugle, akvariefisk, kaniner, hamstere og andre gnavere.

Få tips og guides om kæledyr i din indbakke

Tilmeld dig deres nyhedsbrev i dag og få ugentlige opdateringer direkte i din indbakke! Desuden får du en gratis e-bog fuld af tips til at passe på dit kæledyr.

Relaterede artikler

Du kunne også være interesseret i…