GoLoan A/S bidrager til Dyrenes Vilkår

7 jul, 2023

Vores seneste bidrag kommer fra GoLoan, som er en online tjeneste til at sammenligne lån, herunder usikrede forbrugslån og samlelån.

GoLoan A/S bidrager til Dyrenes Vilkår

Hvorfor ønsker GoLoan at støtte Dyrenes Viklår?

Vi har spurgt GoLoan, hvorfor de ønsker at støtte dyrenes vilkår. 

GoLoan fortæller, at hverdagen, uanset om det så er i låne-verdenen eller andre steder, hurtigt kommer til at handle om at optimere forretningen, men man glemmer alt det andet, som har værdi her i livet, hvilket bla. kunne være dyrevelfærd. Især den finansielle verden har naturligt meget fokus på bundlinjen, og bundlinjen hænger desværre sjældent sammen med dyrevelfærd.

Glade for dyr

Som GoLoan selv nævner, så er de glade for dyr, men at det er begrænset hvad man som firma kan tilbyde dyrene, ud over at tage dem med på kontoret, i den udstrækning det nu er muligt, samt at bidrage til organisationer såsom Dyrenes Vilkår. 

Lånesammenligning og dyrevelfærd har desværre ikke meget muligt overlap. “Vi holder ikke til på en gård, vi arbejder ikke i en skov og vores produkt har generelt ikke meget med dyr og dyreliv at gøre” fortæller GoLoan. “Du kan låne penge til at købe et kæledyr eller få dyret til dyrlægen, men der stopper overlappet mellem lån og dyr også.” udtaler GoLoan selv.

Tag kæledyr med på arbejdet

GoLoan fortæller desuden, at de har en politik om, at man gerne må tage dyr med på arbejdet, så længe der ikke er medarbejdere, som er allergiske over for dem. Der har været flere dyr i spil, bla. dværgkaniner, katte og hunde, men p.t. det er dog kun blevet til, at hunden Møffe er kommet med på kontoret, og er med til at sprede hygge og glæde ca. en gang om måneden.

Hvem er GoLoan A/S?

Hvis vi skal uddybe lidt mere om, hvem GoLoan er, så er de som nævnt ovenfor en tjeneste, som hjælper deres brugere med at finde de billigste lån på markedet inden for forbrugslån og samlelån.

Måden det foregår på er, at man som låneansøger oplyser hvilket lån man ønsker (lånebeløb og afdragsprofil), samt nogle få informationer om sin privatøkonomi, hvilket GoLoan sender ud til deres samarbejdsbanker.

Bankerne vender derefter tilbage med lånetilbud, som brugerne herefter kan vælge imellem.

Det smarte ved at låne penge på denne måde er, at du som forbruger hurtigt og nemt får et overblik over en stor del af lånemarkedet. Det kræver kun én låneansøgning at komme ud til en lang række banker, og når du benytter en lånebroker, som er den type af virksomhed, som man på fagsprog betegner GoLoan som, så bliver lånetilbuddene også opstillet på en måde, så det er nemt at sammenligne renter, ÅOP, samlede kreditomkostninger, lånebeløb, låneperiode og månedlig ydelse.

Alternativerne til lånebrokers

Der findes også andre måder at sammenligne lånetilbud på.

Du kan fx finde de enkelte lånetilbud hver for sig hos bankerne, men denne proces er enormt tidskrævende og omstændelig. Det kan hurtigt tage så lang tid, at de første tilbud udløber, før du har indhentet de sidste. Til gengæld kan du nå ud til alle de banker, som ikke samarbejder med lånebrokers.

Der findes også en række hjemmesider, som viser bankernes generelle lånetilbud. Disse sider er endnu hurtigere at benytte en GoLoans hjemmeside, da du ikke skal afgive nogle oplysninger om dig selv. Den store ulempe er dog, at du her ikke får personlige lånetilbud, som du fx gør hos GoLoan. Der bliver altså ikke foretaget nogen individuel kreditvurdering af dig og din økonomi. Hvis du på disse sider fx ser at Ikano Bank kan tilbyde forbrugslån på 15.000-300.000 kr., ved du ikke, om de kan tilbyde dig 300.000 kr., 15.000 kr., eller helt afviser dig, når du ansøger om lånet.

Som du kan læse ovenfor, så er der fordele og ulemper ved alle ovenstående metoder. Hvis du skal sammenligne lån, så kan du med fordel overveje, hvilken af løsningerne du er mest til.

Relaterede artikler

Du kunne også være interesseret i…