Pas på din hest og pas på dig selv

28 apr, 2023

Sommeren er på vej, og det betyder, at det er tid til at pakke dit vinter ridetøj væk og i stedet erstatte det med tøj, der passer bedre til sæsonen. Derudover er sommerhalvåret også en oplagt tid, hvor du kan forkæle din hest, som du kan læse mere om her.

Klæd dig på til en dejlig dag med din hest

Heste er mere modstandsdygtige over for vejret end mennesker, hvorfor det er vigtigt, at du sørger for at have det rigtige ridetøj til alle sæsoner og alt slags vejr. På envy-equestrian.com kan du finde moderne ridetøj, hvor der både er lagt vægt på komforten og æstetikken. Det er vigtigt at være klædt godt på, når man skal ud at ride, da man på denne måde kan føle sig godt tilpas og koncentrere sig om at få en god tur med sin hest.

Den bedste måde at holde din hest sund på

Din hest vil uden tvivl sætte pris på regelmæssig af sin stald, det kan omfatte at muge ud og komme med friskt hø. Derudover er det også vigtigt, at du fodrer din hest på cirka samme tidspunkt hver dag, så I sammen kan få nogle gode hverdagsrutiner sammen. Du bør også sørge for at hestens fold er velholdt og generelt være opmærksom på, at den har de bedste forhold året rundt.

Du skal også huske at strigle din hest, da det både er med til at holde hesten blank og øge dens blodcirkulation. Overvej også, om det snart er tid til nye hestesko, så hesten får nogle behagelige ture. Derudover er det også vigtigt, at du er opmærksom på eventuelle tegn på sygdom, så din hest kan få den behandling, den måtte have brug for.

Sørg for den rette kost til din hest

Det er vigtigt at sørge for, at din hest får nok mad og nok vand i løbet af dagen. Derudover skal du også huske, at din hests diæt har indflydelse på, hvor meget energi den har til rådighed i løbet af dagen. Sørg derfor for, at den spiser sundt og varieret, men det betyder dog ikke, at du skal udelade godbidder, som din hest med garanti vil sætte pris på.

Når det kommer til at finde det rigtige foder til din hest, er det desuden vigtigt, at den får nok med fibre, og at din hest får den rigtige mængde foder, så den hverken får for meget eller for lidt.

Relaterede artikler

Du kunne også være interesseret i…